« terug naar vorige pagina

Clientenpanel

Cliëntenpanel Huisartsenpraktijk MedZorg 

Geachte cliënt van gezondheidscentrum MedZorg SSGPA

U wilt de beste zorg en service. Daarom willen wij (huisartsenpraktijk MedZorg, Stichting Alphense Fysiotherapeuten, Samenwerkende Apotheken Alphen aan den Rijn en de Voedietist) onze kwaliteit van zorg en dienstverlening steeds weer verbeteren.

Wij kunnen uw hulp daarbij goed gebruiken! Doet u mee met ons digitale cliëntenpanel?  Serviceverbetering voor en door cliënten. Wij willen het beste voor onze cliënten, dus ook de beste zorg en service die mogelijk is. Daarom zijn wij voortdurend bezig onze zorg en dienstverlening te verbeteren. Aan de telefoon, online, op papier, enzovoort. Maar dat kunnen wij niet alleen. Wij kunnen onze zorg en service alleen goed verbeteren als we luisteren naar én leren van onze cliënten.

Dus hebben wij u nodig! Stapt u in ons cliëntenpanel?

Wat is het cliëntenpanel? Ons cliëntenpanel bestaat uit een groep cliënten die een paar keer per jaar meedoet aan internetonderzoek. Wij nodigen de panelleden via een e-mail uit om online een korte vragenlijst in te vullen of stelling te beantwoorden. De uitkomsten gebruiken wij om onze zorg- en dienstverlening te verbeteren. En natuurlijk laten we u achteraf ook weten wat de resultaten van het onderzoek zijn én de acties die we naar aanleiding van deze resultaten hebben ondernomen.

Hoe werkt het cliëntenpanel?

· Als panellid ontvangt u één keer per jaar een e-mail met een uitnodiging om online deel te nemen aan een onderzoek.

· Al uw antwoorden blijven anoniem en gebruiken wij niet voor andere doeleinden dan het verbeteren van onze zorg- en dienstverlening.

· U bent geheel vrij om deel te nemen aan onze onderzoeken, er is geen enkele verplichting!

Waarom deelnemen? U kunt ons uw stem laten horen, waardoor we onze zorg- en/of dienstverlening kunnen aanpassen aan uw wensen en die van andere cliënten!

Deelname clientenpanel  Bij het versturen van dit formulier geef ik toestemming dat deze gegevens mogen worden gebruikt ten behoeve van het digitaal clientenpanel Uw gegevens zullen niet worden gebruikt voor andere doeleinden en niet worden verstrekt aan derden. Uw gegevens kunnen te allen tijde weer worden verwijderd.
  Voor volledige informatie over het verwerken van uw gegevens zie onze privacystatement
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer informatie

 • In juli 2021 is er een enquête gehouden onder de leden van het digitaal cliëntenpanel MedZorg SSGPA.
  Wij kunnen ons voorstellen dat u ook nieuwsgierig bent naar de uitslag van de enquête en welke acties er
  ondernomen worden naar aanleiding van de uitslag. Hieronder treft u een opsomming van de
  belangrijkste bevindingen.

  Lees meer