« terug naar vorige pagina

Enquete Clientenpanel

Geacht cliëntenpanellid,

U heeft zich recent aangemeld als cliëntenpanellid ten behoeve van ons digitale cliëntenpanel. Wij hebben aan u gevraagd of u met enige regelmaat uw mening zou willen geven over de kwaliteit van de zorg en de samenwerking met onze ketenzorgpartners zoals de fysiotherapie, apotheek en diëtist.
Het afgelopen jaar er binnen de zorg heel veel veranderd door de komst van het coronavirus. De huisarts, de apotheek, de fysiotherapie- en diëtistenpraktijk zijn van de één op de andere dag niet meer zonder afspraak binnen te lopen en wij kunnen ons voorstellen dat u hier inmiddels al een ervaring mee heeft gehad of er een mening over heeft.
Omdat wij het belangrijk vinden dat de kwaliteit en toegankelijkheid van onze zorg optimaal blijft voor zowel de reguliere patiëntenzorg als de zorg voor patiënten met corona gerelateerde klachten willen wij u enkele vragen hierover voorleggen.
Wij stellen het zeer op prijs als u bijgaande enquête zou willen invullen en vóór 10 juli aan ons retourneert.

Alvast onze dank voor uw medewerking!

 

Enquête clientenpanel    Bij het versturen van dit formulier geef ik toestemming dat deze gegevens mogen worden gebruikt ten behoeve inschrijving clientenpanel Uw gegevens zullen niet worden gebruikt voor andere doeleinden en niet worden verstrekt aan derden. Uw gegevens kunnen te allen tijde weer worden verwijderd.
    Voor volledige informatie over het verwerken van uw gegevens zie onze privacystatement
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.