« terug naar vorige pagina

MijnGezondheid.net

mgnlogoHet is voor patiënten van alle praktijken mogelijk GRATIS gebruik te maken van MijnGezondheid.net.  Als u bent aangemeld, kunt u ook gebruik maken van de app MedGemak die u via de AppStore en Google Play kunt installeren.

Dit is een beveiligde website waarmee u via internet afspraken kunt maken. Naast het maken van afspraken is het mogelijk om in uw eigen dossier medicatie te herhalen en om een e-consult aan te vragen. Een e-consult is een soort mailwisseling tussen u en uw huisarts, en loopt via de beveiligde website.

Ook krijgt u via MijnGezondheid.net de uitslagen (uiteraard mét uitleg en commentaar van uw huisarts) van bijvoorbeeld bloedonderzoek. Dit laatste kan erg handig zijn om uitslagen te vernemen terwijl u niet in staat bent om de telefoon te beantwoorden op het tijdstip van het telefonisch spreekuur.

Via MGn kunt u ook onderdelen van uw medisch dossier raadplegen en een kopie van uw dossier aanvragen.

TIP Als u de eerste keer inlogt in MijnGezondheid.net raden wij u aan om onder Voorkeuren aan te geven hoe u wilt dat u gesignaleerd wordt als er een uitslag beschikbaar is, of als er een antwoord op uw e-consult is gegeven. Dit kan met een e-mailbericht. U kunt vanuit dit scherm ook een testbericht versturen naar uzelf, om te kijken of het werkt. Vergeet niet om uw spamfilter zó in te stellen, dat berichten van MijnGezondheid.net worden doorgelaten! 

De patiënten die gebruik willen maken van MijnGezondheid.net dienen:

  • te beschikken over een Digid inlogcode met SMS functie 

 

Bekijk hieronder de informatie-video ‘MijnGezondheid.net’ van Pharmapartners voor meer informatie.

 

Ik wil me aanmelden